fbpx

För tolv år sedan startade jag Jävligt Gott, utifrån ett eget brinnande intresse för att både äta gott och att göra gott. Jag vägrade acceptera att jag skulle behöva kompromissa mellan den mat jag älskade och att ta ansvar för klimatet och för planeten.

De senaste sex åren har jag arbetat heltid med Jävligt Gott och djupdykt ner i hur vi gör det här möjligt. Hur vi gör det lätt att göra rätt, och hur vi med hjälp av nya spännande innovationer som 3D konstruerat kött och växtbaserade mejerier faktiskt gör det möjligt att äta kakan och ha den kvar.

Jag har träffat tusentals kockar, pratat med hundratusentals personer och gjort recept som lagats av miljoner av människor. Och nu vill jag dela med mig av mina insikter i två olika föreläsningar.

Boka nu! Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer vi inom kort.

Gör det lätt att ÄTA rätt!

Föreläsningen Gör det lätt att äta rätt riktar sig till dig som privatperson eller som vill hjälpa dina kollegor, elever eller gäster att äta hållbarare.

Att äta hållbarare idag är inte bara möjligt, utan också jävligt gott. I den här föreläsningen visar jag hur och varför.

Perfekt för dig som:

…vill komma igång med att äta mer hållbart utan att kompromissa med matglädjen och som vill inspireras eller lära dig att inspirera andra.

Du får:

De bästa argumenten för att äta mer hållbart. Budskapen som faktiskt går hem, inte skapar konflikt, och som inspirerar snarare än predikar. Och lär dig att använda dem.

Mina bästa verktyg och tips för hur du lagar godare vegomat. En fail safe metod som lyfter din matlagning oavsett om den är med eller utan kött.

Svar på frågorna du alltid undrat, eller alltid fått höra: Varför ska vegomat se ut som kött? Är det verkligen hälsosamt? Konkurrerar det inte ut svenska bönder? Vad ska vi göra med korna?

Och mycket mer!

Gör det lätt att GÖRA rätt!

Föreläsningen Gör det lätt att göra rätt riktar sig mot alla er som på ett eller annat sätt är frustererade över klimatförändringarna och vill vara med och göra skillnad, idag.

Klimatomställningen är inte bara möjlig, jag hävdar att den är oundviklig, och lösningen är enkel. Radikala innovationer som gör det lätt att göra rätt. På riktigt.

Perfekt för dig som:

…vill vara med och bidra till den hållbara omställningen själv, med ditt företag eller din organisation och som vill få konkreta verktyg för staka ut vägen framåt.

Du får:

De starkaste och bästa argumenten för varför vi måste ställa om vår konsumtion och göra den hållbare. Argument som inspirerar istället för att predika och som faktiskt fungerar.

Ett ramverk för att analysera hur DIN verksamhet kan bli hållbarare utan att tappa kunder. Tvärt om så kommer ni att bli konkurrenskraftigare och bättre rustade för framtiden.

Konkreta exempel på hur samhället redan ställer om för att göra det lätt att göra rätt

Verktygen för att skapa ett positivt laddat narrativ om vinsterna med klimatåtgärderna.

Boka en matlagningskurs för ert företag!

Nu lanserar vi på nytt våra väldigt populära matlagningskurser där ni under en helkväll djupdyker ner i den växtbaserade matlagningen under Gustavs handledning.

Dessa kurser är enbart tillgängliga för bokning av grupper om 10 personer och uppåt och det går alltså inte att boka enskilda platser. Däremot kan ni som en grupp av vänner, en förening, organisation, företag eller avdelning gå samman och boka en kurs.

Hur går det till?

Under 4-5 timmar får ni en helkväll där Gustav först inleder med en kort föreläsning och presentation av recepten följt av ca 2 timmar matlagning där ni själva får laga en dignande buffé av växtbaserat mat. Menyn skräddarsys efter era önskemål och behov och ni får dryckesförslag att ta med er själva.

Därefter njuter ni av måltiden tillsammans med Gustav tills det är dags att gå hem. Det behöver inte vara svårare än så!

Hur många kan ni vara?

Vi tar grupper på 10-15 personer i vår egen studio vid Fridhemsplan i Stockolm.

Grupper på 16-40 personer hittar vi skräddarsydda lösningar på beroende på vart ni önskar utbildningen och när. Vi samarbetar med ett flertal välrenomerade matstudios runt om i Sverige.

Skicka in en bokningsförfrågan på formuläret nedan så hjälper vi er vidare!

Boka nu! Skicka en intresseförfrågan i formuläret nedan:0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!