fbpx

Julbords och julklappskurser

med Jävligt Gott!

Hej!

Jag hoppas allt är fint med er! Nu har jag goda nyheter! Vi återupprepar förra årets populära julbord och matlagningskurser och släpper nu hela fem datum, med två av våra populära Julbordskurser och tre kursdatum i Stockholm för våren – perfekta att köpa och ge till någon i lite lyxigare julklapp!

Alla våra kurser hålls i PS Matsals fantastiskt fina lokaler vid Nytorget på Södermalm i Stockholm. PS vars chef Per Gustafsson förresten just nu är aktuell som en av deltagarna i Kockarnas Kamp på TV4! Ni kan se en video här nedanför från hur det såg ut på en av våra kurser i våras. PS har fulla rättigheter och fantastisk personal som hjälper oss att få en så bra upplevelse som möjligt under kvällen.

Julbordskurserna

Under våra populära julbordskurser så lagar vi tillsammans ett dignande julbord fullt av veganska rätter, både klassiska och nyskapande för att sedan självklart avnjuta det tillsammans! Vårt julbord består av ca 30 rätter, och självklart får du med dig ett kompendium med alla rätterna med dig hem så du är redo att laga ett minst lika fantastiskt julbord för familjen på jul!

I år har vi två datum för julbordet, dels en lite mindre sittning i PS mindre matsal den 12 december för er som vill ha en intimare upplevelse och dels en större sittning på självaste Lucia, den 13 december då vi tar över PS stora matsal och lagar en riktig festmåltid! Det perfekta sättet att fira in julen.

Kurserna hålls 18-22.00 och platserna kostar 1890:-

De vanliga matlagningskurserna

Vi släpper nu även datumet för tre ordinarie kurskvällar i Stockholm i vår. En i januari, en i februari och en i mars. På dessa kvällar är upplägget likt det på julbordskurserna med den stora skillnaden att vi istället för att laga ett julbord dukar upp en stor buffé av olika växtbaserade rätter från Jävligt Gotts kokböcker och blogg. Det är ett perfekt tillfälle att djupdyka ner i potentialen hos den växtbaserade maten, lära dig mer, upptäcka nya smaker och självklart att få laga mat med Gustav under en helkväll.

Kurserna arrangeras alla i PS matsals stora kök och tar maximalt emot 25 personer. Det är en perfekt julklapp eller present för den matintresserade personen som vill få en helkväll i den växtbaserade matens tecken, eller för den proffessionella kocken som vill få ny inspiration, men kanske inte har möjlighet att beställa en skräddarsydd kurs till sitt jobb.

Kurserna arrangeras på torsdagar 17-22 och kostar 1890:- inklusive moms.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Eat Green Academy, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på [email protected] eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!