Vill du lära känna det persiska köket från grunden? Och vill du även du ha inspiration i köket och prova nya kombinationer av olika kryddor och råvaror är denna kurs något för dig.
Vi kommer under kursen att laga olika risrätter, grytor, biffar, röror och sallader. Det kommer att dukas en festlig persisk buffe som vi på slutet av kursen kommer att njuta av och du, glöm inte att ta med matlåda
Det persiska köket är känd för sitt berömda ris och väldoftande grytor. Under denna kurs går vi igenom grunderna för att du ska lyckas i köket med persisk mat.
Om kursledaren
Maryam Madaresi är kokboksförfattare och influenser som brinner för att sprida kunskap om det persiska köket. En driven och kreativ kvinna som ägnar nästan hela sin fritid för att tillgängliggöra den persiska matkulturen i Sverige. Hon har varit med på Tv4 och hennes recept har publicerats på tidningar och hemsidor.
Allt ingår i kursen. Då vi dukar upp en buffet så kommer det bli massor med mat. För att minska matsvinn så får du gärna ta med en matlåda och ta hem mat efter kursen.
© 2024 All Rights Reserved.
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?
Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.
Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.
Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!
Tack! /Gustav