fbpx

Vegansk auberginesill – på fyra sätt!


Hej!
Tyvärr kommer det inte att bli jättemånga helt nya veganska julrecept den här julen, då jag har fullt upp med att planera inför youtubelanseringen i januari, men jag har en massa bra gamla recept som inte fått sig egna inlägg utan bara publicerats i samlingar tidigare. Några sådana är de här veganska sillrecepten! Senapssillen har sig ett eget inlägg, men inte de andra, och framförallt inte på en och samma gång! 😉
Att göra egen vegansk sill av aubergine är en fantastiskt bra och enkel sak. Det kanske låter lite wierd, men lättkokt och sedan inlagd aubergine får faktiskt en konsistens som är förvånansvärt lik de där små sillfilé-bitarna som används i inlagd sill. Testa så får ni se!
Här är fyra jättegoda och enkla olika versioner av veganska sillar att göra till jul. Tyvärr har jag ingen bild på västkustssillen, men ni kan säkert föreställa er hur det ser ut ändå 😉

Lite så här, fast med sillbitar i!

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required



DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med Amanda Lind!
med kulturministern!
med kulturministern Amanda Lind!
Med Kulturminister Amanda Lind!
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
9 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!