fbpx

Veganska Matkassar 🛍️

🥡 Färdigplanerade matkassar

Här hittar du alla våra färdigplanerade matkassar som du enkelt kan köpa hem online via ett flertal digitala mathandlare, eller spara som en inköpslista och ta med till affären själv.

📅 Veckomenyer och temakassar

Vi har två sorters matkassar, veckomenyer och temakassar. Veckomenyerna sätts ihop varje vecka med 5-7 nya recept och temakassarna kan till exempel innehålla ett ihopplockat påskbord, ett förslag på buffé eller en lyxig grillmiddag med olika tillbehör.

🛒 Köp när som helst
.. oavsett hur gamla de är !

Alla kassar går att köpa när som helst, oavsett hur gamla de är. I verktyget kan du också jämföra priser mellan olika handlare, lägga till eller ta bort både recept från javligtgott.se och produkter från handlarnas utbud.

SENASTE MENYN

Jävligt gotts julbord - köpbar matkasse!

SAMTLIGA MENYER

Jävligt gotts julbord - köpbar matkasse!
Sju billiga och jävligt goda vegorecept
Veckomeny v 47 2023
Veckomeny v 46 2023
Fem grymma "ta med" recept för dig på språng!
Veckomeny v 45 2023
Veckomeny v 44 2023
Fyra smarriga recept med Cashewmeetly

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!