fbpx

Veganuari med Jävligt Gott

Vill du komma igång med att äta mer växtbaserat? Behöver du hjälp och och lite extra pepp?

Då är veganuari grejen för dig! Det är en kampanj som ursprungligen startade i Storbrittanien men nu spridit sig runt om i världen och som går ut på att du gör ett nyårslöfte om att äta helt växtbaserat i januari.

31 dagar vego, inget fusk. En utmaning, men samtidig en möjlighet! Forskning visar att du kan bygga en ny vana på 21 dagar, och med rätt hjälp och stöd så kan det bli lättare än vad du tror!

Och vi är här för att hjälpa dig! I år kommer Jävligt Gott att erbjuda coachning till alla som vill ha det för att genomföra veganuari. En månad då vi tillsammans tränar på nya vanor, upptäcker nya rätter och smaker och tillsammans upptäcker att det är lättare än vad vi tror!

Jag blev själv vegan 1 januari 2018 och har inte ångrat mig en sekund. Kanske är detta början på något nytt för dig med? Eller åtminstone ett bra tillfälle att skaffa en drös nya både hälsosammare, djurvänligare och klimatsmartare matvanor. Det är inte fy skam det heller!

— Hur funkar det? —

Du signar upp dig på utmaningen här nedanför för att hoppa på. Du får då en länk till en stängd facebookgrupp där majoriteten av aktiviteterna under månaden kommer äga rum. Där kommer du hitta regelbundna live coachiningar, veckomenyer, tips och annat användbart. Så klart kan du också fråga de andra i gruppen frågor, och dela med dig av dina egna tips och erfarenhter!

Under månaden kommer jag dessutom att använda alla mina bästa kontakter för att ge dig rabatter, erbjudanden, livesändningar, experttips och annat grymt som hjälper dig att komma igång.

— Vad kostar det? —

Ingenting. Inte en krona. Ja – du kommer få rabatterbjudanden från växtbaserade företag som kan hjälpa dig att upptäcka nya produkter, men du får all rådgivning, stöd, tips och menyer gratis.

— Hur deltar jag? —

Du signar upp dig här nedanför. Du får ett mail med all information du behöver som svar. 1 januari börjar vi! Du kan så klart haka på löpande under januari, och då börjar din månad när du själv vill. Gruppen kommer ligga uppe tills vidare så du kan ta del av allt material på din fortsatta vegoresa.

– Vad måste jag göra? –

Enkelt. Enda sak. Gör ditt absolut bästa för att äta helt växtbaserat i 31 dagar! Vi är inte extremister, så klart kan du ha dåliga dagar, men då plockar vi bara upp oss själva och fortsätter. Det handlar om att testa något nytt och att göra det seriöst. Inte om att bli en buddah.

Är du på? Det är enklare än du tror, och garanterat Jävligt Gott! 

— Bonus! Boken Jävligt God Vegomat och årets bästa julklapp! —

Den 2 januari släpps också boken ”Jävligt God Vegomat” fylld med lättlagad och billig vegomat. Ett perfekt komplent och pepp till dig som genomför veganuari! Du kan förhandsboka den här, så dimper den ner i brevlådan den 2:a januari perfekt i tid för att påbörja din utmaning.

Boken i kombination med en plats i veganuariutmaningen är dessutom en perfekt julklapp till någon du vill ge lite pepp och uppskattning!

Gör så här:

1. Beställ boken ”Jävligt God Vegomat” här med din väns hemadress som leveransadress så får de den den 2:a januari

2. Ge dem vårt fina presentkort på julafton med information om boken och veganuari. Du kan ladda ner det HÄR!

3. I presentkortet hänvisas din vän till den här sidan så de kan signa upp sig på Veganuari med Jävligt Gott, eller så signar du upp dem åt dem. Kom ihåg att så fort du skriver upp dem så får de ett välkomstmail, så gör det inte innan julafton bara!  Då kommer de få regelbundna nyhetsbrev i sin mail och bjudas in till facebookgruppen där majoriteten av coachningen genomförs.

Då kör vi

Signa upp dig här!

Signa upp dig på Veganuari med Jävligt Gott!

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from :

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Nu kör vi!

/ Gustav

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!