Hej!
Det här receptet tog jag fram för att passa på julbordet, men det funkar precis lika bra som en egen rätt tillsammans med ris och en sallad.
Receptet går att variera ganska mycket beroende på vad du gillar. Grundreceptet blir ganska sött med både sötpotatisen och kokosgrädden, så jag skulle rekommendera att krydda upp det med lite extra chili och syra från lime om du ska äta den som en huvudrätt. Om du inte gillar saffran kan det bytas ut mot gul curry för en liten annan och mer klassisk indisk touch.
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon, eller köp något från vår nya webshop! All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂