Hej!
Det här receptet tog jag fram till Aftonbladet som hörde av sig och ville ha ett gäng recept inför en stor påskmatspecial nu inför påsk. Jag tänkte att jag så klart borde passa på att publicera det här nu också när det nu har publicerats i tidningen.
Jag har sedan tidigare en nut roast, eller svamp- och nötstek som man kan kalla det på svenska, som funkar fint på påskbordet, med liknande kryddning. Men då Aftonbladet redan publicerade det receptet 2016 och då man ju måste förnya sig lite för den som vill ha variation så tog jag fram en riktigt schysst köttfärslimpa med rosmarin och vitlök också. Käkar du den som här med en rödvinssås så lovar jag att hela familjen kommer bli frälsta över påsk! 😀
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon, eller köp något från vår nya webshop! All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂