Tjenare vänner!
Det går bra nu:) Idag gjorde jag radiopremiär på East FM 100,9, en lokal radiostation i Linköping/Norrköping där jag kommer att snacka lite vegokäk varje fredagseftermiddag nu under hösten. Jag och grabbarna på Owl Streets sitter också och filar på en BOK(!!!) om vår Bloody Good Vegetarian BBQ satsning som kommer att finnas för beställning inom kort, och om en månad så börjar lilltjejen på dagis. Bra levererat där augusti. 🙂
Det här har verkligen varit en sommar att minnas. Inte minst för att det varit den första riktiga sommaren tillsammans med min lilla ögonsten, men också för att jag nog har grillat och lagat mer mat än någonsin tidigare. Det har blivit en hel del nya och gamla recept som har fått sig ett nytt lyft, och jag hoppas att ni kommer att gilla dem.
Coleslaw är ju långt ifrån något nytt eller unikt för den här bloggen, men det är ett absolut måste till min (tycker jag) fooled pork, och det är en sås/röra som jag själv, innan jag kollade upp receptet och testade tyckte kändes sjukt krånglig att få till.
Den här versionen blev dock riktigt lyckad, och det visade sig ju vara superenkelt. Låt den gärna få stå och dra minst en timme innan servering så mjuknar alla grönsakerna och smakerna går bättre ihop.
Och jo, om ni någonsin undrat vad coleslaw betyder så är det en direkt fonetisk översättning till engelska från nederländskans koolsla vilket betyder kålsallad. Ni kan tacka mig senare.
Coleslaw
DELA INLÄGGET
Kommentera gärna!
Prenumerera
Logga in
5 Kommentarer
Mest röster
Nyast
Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer