Hej!
Hoppas allt är fint med er! Nu jäklar har jag ett recept till er 😛 Peas of heaven har kommit ut med skivad vegansk ”rostbiff” och påläggskivor som bägge två smakar riktigt gott och som ju gör sånna här fantastiska tillrättningar möjliga.
I grundutförandet är Roast Peaf (som de kallar den) och Vegan Slices ganska lika varandra, men rostbiffen är dels kantad med svartpeppar och lite större. Bägge två har en mustig umamiton, verkar vara färgade med rödbeta och är lätt syrliga också. Väldigt smarriga! Om något tycker jag kanske att varje paket kunde ha innehållit lite fler skivor vilket gör dem lite smådyra att äta till frukost varje dag. De håller heller inte för att stekas, utan bör ätas kalla eller ljumna som i den här mackan. Men det går ju fint det med tänker jag.
Det gjorde dock att de passade alldeles perfekt för en sån här monstermacka! En Reuben Sandwich är en riktig dundertoast ursprungligen toppad med skivat kött, surkål, ost och thousand islanddressing. Jag gjorde min egen version av den där jag blandade surkålen med dijonsenap, tabasco och majonnäs istället för att använda en Thousand Island dressing och la också på ölstekt lök (som ni kanske märkt att jag älskar!) men i övrigt är den ganska lik. Det är gott, enkelt och svulligt som fan! Jag blandade rostbiff och påläggskivor i ett tjockt lager och det gjorde underverk både för utseende, smak och textur.