Hej!
Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av försommaren som står runt hörnet! Precis när jag skriver det här har de snackat på nytt om snö, och det är lite kallt, men det mesta har slagit ut här i Stockholm och det är sol. Så jag tänker då banne mig se det som försommar! Om några veckor kommer det dock absolut att vara det, och jag tycker verkligen att vi ska göra vårt bästa för att fokusera på det positiva i dessa tider!
Just för att ta fasta på det och på det fina i den svenska sommaren så har jag och gänget på Bastard valt att kalla den nya kampanjburgaren för Jävligt Sommar och bästa Marc UÅ, aka Marc Strömberg har tagit fram en sjukt snygg illustration som kan få den bäste av oss att längta efter en kall läsk på stranden… på gott avstånd från hajar kanske, men ändå.
Burgaren har en superfräsch fänkålscoleslaw med vitlök som balanseras med syrlig gurka och amerikansk senap. Fänkålsfräschen möts sen av paprika och kumminmarinerat fejkon som bryter av mot syran och fettet i coleslawen och gurkan superbra. Allt rundas av med pepprig ruccola och krämig vegansk ost. Hur jävla nice som helst! En burgare som bara blir bättre om den äts på take away och får gotta sig lite.
Jag hoppas ni kommer gilla den! Den finns på alla Bastard Burgers restauranger från och med tisdagen den 12:e maj och receptet hittar du här nedanför!