I samarbete med Vegonade
Hej!
Jag är säker på att ni sett att jag har ett samarbete med Vegonade vid det här laget! Det är ett gäng riktigt smarta och goda färdiga kryddblandningar speciellt utvecklade för vegomat som ger dig allt du behöver i en enda påse för att göra jävligt god vegomat, helt utan krångel!
I fem videos nu framöver så ska jag visa olika tekniker och sätt att använda vegonaderna på och först ut är ett par galet goda hamburgare där vi använder Black Garlic Vegonaden för att göra de enklaste och godaste burgarbiffarna du kan tänka dig! Både jag och Emil, min filmare blev helt blown away av dem. Det här är en riktig game changer, och smakar galet köttigt!
Här har du en video över hur jag gör burgaren!
Och det bästa? Det enda du behöver göra är att blanda ner en påse Black Garlic vegonad i 400 vegofärs, blanda och steka. Punkt. Inget mer. Det är på riktigt nästan irriterande enkelt 😛
Faktum är att första gången jag testade detta när vi grillade en gång i somras så sa min mamma spontant att det var de godaste biffarna jag någonsin gjort. Haha, jag är inte helt säker på om jag är nöjd eller inte med det, med tanke på att det enda jag faktiskt gjort var att röra ner en färdig kryddpåse i den formbara färsen och forma biffarna. Men nu när jag defacto samarbetar med den så känns det ändå ganska okej. Jag är en stolt ambassadör av de här grejerna, för de gör verkligen något jag tror på. De gör det jävligt enkelt att laga jävligt god vegomat!
Det här är en superbasic burgare, men den är nog den som är mest lik den klassiska streetfoodburgaren jag någonsin gjort. Det är helt enkelt en dubbel cheese, fylld av mustig svart vitlök, vegansk ost, majjo och de mest grundläggande tillbehören. Älskar ni en dubbel cheese på Bastard, Funky Chicken, eller Barrels, eller till och med kanske en dubbel quarterpounder på McDonalds så kommer ni älska denna.
Spana in videon och skynda er ner till affären och köp dessa! Hittar ni inte vegonaderna på er butik, så be dem omgående att ta in dem! Alla har dem i sitt system!