I samarbete med Vegonade
Hej vänner!
Här kommer ett sista nytt recept inför julbordet, med två av mina favoritprodukter i kombination, tofu och vegonade!
Det här blev verkligen SÅ GOTT och jag tycker verkligen att ni borde testa det som ett nytt tillskott till ert julbord! Att panera tofun på det här sättet med maizena/majsstärkelse ger oöverträffat krispig yta på tofun och gör att den tar åt sig ofantligt bra av smaker. Vegonade Italy har å sin sida nästan allt i sig som du behöver för att både fritera och smaksätta tofun.
Resultatet blir en knaprig, het och rosmarinsdoftande tofu som passar som en smäck till julbordet, eller som en del av vilken buffé som helst.
En liten varning bara, sirapen i marinaden gör att du lite lättare än vanligt kan bränna tofun när du steker den, så håll lite koll på temperaturen i pannan. Du vill ha tillräckligt varmt för att tofun ändå ska semifriteras, utan att för den sakens skull bränna sirapen. Jag hade min spis på 7/10 och rörde regelbundet om i pannan, vilket funkade hur bra som helst. Du vill se till att tofun är krispig innan du tar upp den ur pannan och ge paneringen en chans att bli helt genomlagad så du inte har ett mjöligt innanlager kvar när du tar upp dem ur pannan.