Hej vänner!
Jag hoppas allt är fint med er! Personligen mår jag bättre än på länge. Året med Corona har varit stressigt och påfrestande på en massa olika sätt, men i takt med att allt fler fått vaccinet, sommaren har kommit och dagarna har blivit ljusare och längre så har mitt humör svängt åt det bättre.
Jag har också, på det proffessionella planet en fruktansvärd massa coola grejer på gång som jag bara väntar på att få kunna berätta för er om. Jag tror att ni kommer att älska dem, och de är STORA. Jag hoppas bara för allt jag är värd att allt går i lås. Då kommer ni få veta. Vänta ni bara!
Men ännu en grej som jag VET att ni älskar är krämig pasta. Och nu mina vänner, så ska jag ge er krämig pasta! För i tre inlägg så ska ni nu få tre SJUKT krämiga pastasåser som jag tagit fram tillsammans med Planti och deras Cooking Fraiche, kanske den mest krämiga såsbasen på hela marknaden. En sjukt god och krämig växtbaserad creme fraiche som kommer höja ditt veganska såsgame till skyarna.
Först ut har jag gjort en löjligt enkel och jävligt god krämig tomatsås. Receptet är förvillande enkelt, så tro inte att detta för den sakens skull är tråkig mat. Väldigt långt ifrån. Detta blev SJUKT gott!
Jag valde att använda färdiga vegoköttbullar för att hålla rätten enkel, men du kan så klart göra egna, förslagsvis med det här receptet som grund!