Hej!
Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè. Jag måste laga det här oftare.
Den här typen av pastarecept känns dock lite som något av en bastard. Som ni kanske märkt är jag ganska mycket för att laga pastarätter med krångliga namn, typ puttanesca, siciliane, carbonara eller bolognese. Inte sånna här fjompiga ”Pasta med X, Y, Z, Å, Ä och Ö” grejer. Det funkar på italienska; ”Pasta con aglio e peperoncino”, men inte riktigt på svenska. Det blir liksom lite samma känsla som med svenska pizzor. Bananpizzan med curry, banan, jordnötter och typ nån sorts köttgrej. Inte så true. Nä tacka vettja en Margharita Napolitana. 😀
Jaja, gott som fan är var det iaf!
[hr]
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂