Hej!
Det här är ett recept i repris från förra sommaren, men då vi kommer att ha ett riktigt dunderfokus på Jävligt God BBQ hela sommaren så tycker jag att det är väl värt att posta det på nytt så att alla ni som kanske missade det förra gången får en chans att ta del av det ni också!
Det här med att laga grytor på grillen är en helt fantastisk grej, och något jag använder mig av i flera recept i min nya kokbok Jävligt God BBQ. Dels är det sjukt enkelt. Bara att tända grillen, lägga briketterna på ena sidan så man kan kontrollera värmen lite, och sen köra. Det är dessutom både roligare och godare då röken från grillen fångas in under grillocket och ger allt du grillar en mustig smak av grillrök.
Just den här Rökta Chili Sin Carnen är just ett av alla dessa recept som ni också hittar i boken. Men jag är inte den som är den, så självklart bjussar jag på det här på bloggen också. Böcker är kul, men de går inte att googla på;)
Jag slängde även ihop en liten amatörmässig matlagningsvideo till chilin. Ni får ursäkta min aningen fjantiga attityd i videon, men jag kände mig fett cool och kunde inte riktigt hålla mig från att låta det skina igenom 😉 Hoppas ni kanske känner er aningen likadana när ni står där med järngrytan på grillen!
[hr]
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂