Hej!
Hoppas att allt är fint med er! Själv har både jag och dottern dragit på oss varsin riktigt störig förkylning. Jag klarar mig väl ganska fint, men hon är svag och har spenderat hela dagen i soffan nedbäddad i en filt. Själv försöker jag hålla kryssa genom sociala media djungeln för att nå ut till så många som möjligt med Matbloggspristävlingen. Det är inte helt enkelt, men det rullar på 🙂
Idag skrev till exempel Dalarnas Tidningar om mig, bloggen och tävlingen. Jättekul! Ni hittar artikeln här. Och Matbloggspriset har också skrivit en artikel om mig på sin sida, den hittar ni här. Själva tävlingen, där man röstar finns här!
Det är verkligen sjukt roligt, och gör mig så tacksam och hedrad att vara nominerad till den här tävlingen och att få alla positiva tillrop och påhejanden från er läsare. Inget gör mig så glad som att höra att ni lagar och gillar maten jag skriver om, eller att det gjort det lättare för er att käka vegetariskt. Det är verkligen det som får mig att hålla på med det här över huvud taget ska ni veta!
För några veckor sedan hade vi kräftskiva med min sambos familj, och då lagade jag den här pastasalladen till buffébordet. Den började helt enkelt som någon sorts kylskåpsrensning, men blev riktigt lyckad, så jag tänkte att jag måste dela med mig av den. Den är en take på någon sorts medlehavsfusion, med mycket olika italienska smaker och är riktigt mättande. Perfekt med ett glas rödvin till, och absolut mättande nog för att serveras som en huvudrätt. Servera gärna salladen varm eller ljummen, men det funkar fint att ha den som matlåda eller på en buffé också.
Det är ganska många olika steg i att laga till de olika delarna, men låt dig inte avskräckas för den delens skull! Det är bara att hoppa över det som känns onödigt krångligt om du vill.
Svarta bönor och fejkon:
Matig, vegansk pastasallad med ugnsbakad aubergine och kronärtskockor
DELA INLÄGGET
Relaterade taggar:Teman
Kommentera gärna!
Prenumerera
Logga in
1 Kommentar
Mest röster
Nyast
Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer