*Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Bråvallafestivalen*
Hej vänner!
Det har blivit dags för det tredje jävligt goda festivalreceptet jag har tagit fram tillsammans med Bråvallafestivalen. Den här gången står en riktig klassiker på menyn – hamburgare! Idén till den här burgaren föddes när jag var tillsammans med foodtrucken Orlando’s Jamaican på Fårö förra sommaren. Grillad annanas kombinerat med en het och syrlig dressing och färsk koriander är en riktig hit! Och att till det få friterade sötpotatispommes med het chili och mild havrefraiche är fan inte att leka med ska ni veta! 😉
Själva biffen är vegansk och baserad på mitt klassiska burgarrecept, men med ägget ersatt mot vatten och potatismjöl. Det blir finemang det också ska ni veta! 🙂
[hr]
Gillar du det här receptet? Fler Vego-BBQ recept och en massa bra tips finns i min nya webbkurs ”Att Grilla Vegetariskt” som jag släppt tillsammans med SvD.
Kursen innehåller:
- Instruktionsvideos och steg för steg bilder
Enkla och smarta grilltekniker som hjälper dig att grilla allt i från grytor och till pizza - Marinader, såser och tillbehör som lyfter fram smakerna i det vegetariska köket
- Hur du får ut det bästa ur nya produkter som vegokött och växtbaserade mejerier
- Hur du grillar olika sorters grönsaker för bästa resultat
- Recepten i kursen innehåller instruktioner för både vegansk och lakto-ovo tillagning
[button link=”https://app.coursio.com/store/svd/att-grilla-vegetariskt” bg_color=”#4fa125″]Köp kursen här![/button]
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂