Hej!
Ett av bloggens mer populära recept genom alla tider är min palak paneer. Det är lite lustigt, för det var ett av de absolut första recepten jag la upp på bloggen, och bilderna på den var verkligen helt fruktansvärda 😛 Det var långt innan jag hade några ambitioner om professionellt matbloggande eller för den delen hade så värst goda fotoskills. Trots det verkar folk älska receptet och lagar det gång på gång på gång. Det är ju kul!
Då jag för det mesta lagar veganskt nu för tiden så tyckte jag dock att det behövdes en ny vegansk uppdatering på det här receptet och då vi lagade det tillsammans med eleverna på Passion Matlagning för några månader sedan så hade jag ett gäng (åtminstone lite) bättre bilder på rätten liggandes på hårddisken.
Så, här kommer helt enkelt ett litet snabbinlägg med en uppdaterad vegansk version av min klassiska palak paneer, hoppas ni gillar det! Jag lovar att ett helt gäng med mer välgenomarbetade recept kommer här framåt mitten på januari när jag börjar jobba mer seriöst igen efter julledigheten 🙂
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂