fbpx

Jävligt Gott vs DU i Deedster!

Utmana oss !

Hej!

Har ni koll på klimatappen Deedster? Det är en app som hjälper dig att både kartlägga dina utsläpp och att minska dem genom en rad ”deeds” som du tävlar med dina polare eller kollegor om att genomföra.

Idén är supersmart och enkel. Deedster gameifierar helt enkelt minskandet av dina klimatutsläpp! På samma sätt som du kan tävla tillsammans med dina kollegor om att samla ihop antal steg i en promenadutmaning, så kan du här tävla i att genomföra klimatutmaningar, samtidigt som du lär dig en massa nytt. Du börjar med att räkna ut ditt eget klimatavtryck och sedan antar du olika utmaningar för att sänka det. Utmaningarna kan röra olika områden, som hur du har det hemma, vad du äter på jobbet, hur du reser och mycket annat.

Ett gäng från Deedster gick en av mina matlagningskurser för ungefär ett år sedan och sedan dess har vi haft kontakt till och från. När de frågade mig om jag ville utforma en egen utmaning i appen så kändes det klockrent. Att minska mängden kött du äter är ett jätteeffektivt sätt att minska sitt klimatavtryck, och i kombination med min nya app Vegansk Husmanskost så tror jag att Deedsterutmaningen jag utvecklat kan hjälpa många att komma igång med att äta mer vego!

Idén med Deedster är att du antingen utmanar dig själv, eller att du teamar upp med dina kollegor eller vänner i team och tillsammans försöker minska ert avtryck så mycket som mjöligt. Om du och din arbetsplats vill komma igång så är det bara att ladda ner appen, starta ett team och komma igång! Kontakta Deedster om ni vill ha hjälp!

Appen finns till Android och Apple och hittas här för er som vill ha klimatsmarta tips!

Ni hittar Jävligt Gotts utmaning inne i appen, tillgänglig för alla.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!