fbpx

Årets julklapp – Erbjudande på Jävligt God BBQ och Den Glada Grisen!

javligt_god_bbq_julkampanj-2-2
Hej vänner!
Julen närmar sig med stormsteg och med det så har också julhandeln dragit igång för fullt, och alla (åtminstone i min värld, men den e ju liiiite insnöad) pratar om julmat. Många skulle säga att hela den här konsumtionshetsen över jul är helt avskyvärd och bara ett jättelikt publicity stunt arrangerat av företag som vill sälja mer prylar till oss. Och jo visst är det så till viss del, men det är också något fint i att köpa fina presenter till de vi tycker om, och om man nu ändå ska köpa något så kan man ju verkligen se till att köpa något som gör en positiv skillnad!
Jag ska inte lägga ut texten så mycket i onödan här, men det här med att ”konsumera oss ut ur krisen” är verkligen något jag vill slå ett slag för. Jag tror inte att vi kommer att lösa varken klimatkrisen eller få en bättre och mer etisk djurhållning genom att tvinga alla att gå tillbaks till stenåldern, eller för den delen genom att försöka tvinga folk att sluta äta kött. Det kommer bara skapa konflikter och klyftor som lamslår förändringen. Titta bara på hur oljeföretagen motverkar clean energy i USA.
bbq-och-poster-kampanj
Det måste finnas fler och bättre alternativ som konkurrerar ut de ohållbara företagen och maträtterna med saker som folk vill köpa och äta istället. Det är först när företag kan tjäna pengar på att rädda världen som den faktiskt kommer att räddas – det kanske låter krasst och cyniskt, men jag tror att den typen av lösningar ligger mycket närmare till hands än att förvänta sig att våra världsledare kommer att vakna upp helt förändrade över natten eller att det kommer att ske någon sorts revolution eller utomjordingar som lär oss veta hut. Titta bara på Tesla och hur de konkurrerar ut bensinbilar med sina superelbilar, eller hur solcellspaneler blir så billiga och enkla att installera så folk väljer det istället för kol och kärnkraft. Eller för den delen hur Impossible Burger och Oumph tar fram råvaror som får både köttätares och veggivorers magar att kurra.

Samma måste vi göra över julen! Köp en vegetarisk kokbok, och ät en griljerad vegoskinka (recept här!) så gör du både skillnad för djuren, klimatet och bidrar till att sprida budskapet om jävligt god vegetarisk mat till fler! <3
För att göra det så enkelt som möjligt för er så har vi därför också ett särskilt julerbjudande just nu i Owl Streets webshop! Köp min kokbok Jävligt God BBQ (För hörrö, efter snö kommer tö och med Jävligt God BBQ behöver ingen dö!) innan julafton och få med antingen postern Den Glada Grisen eller Det Modiga Lammet från vår serie med Styrkescheman GRATIS! Det är dessutom fri frakt!
javligt_god_bbq_julkampanj-1-2
Här är the facts:
Vad? Julerbjudande Jävligt God BBQ + gratis poster från serien Styrkescheman med fri frakt!

Hur? När du köper kokboken Jävligt God BBQ så bjuder vi på en gratis poster (värde 199). Du kan välja mellan Den Glada Grisen och Det Modiga Lammet i 30×40 cm från serien Styrkescheman.
Utnyttja erbjudandet genom att lägga boken och en av dessa posters i 30×40 cm varukorgen, så dras kostnaden för postern av automatiskt.
Pris? 199 riksdaler inklusive frakt!
javligt_god_bbq_julkampanj-3-2

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Kokböcker, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
6 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!