fbpx

Att Grilla Vegetariskt – Min nya webbkurs, är här!

Hej vänner!

Äntligen, efter otroligt mycket hårt arbete och mycket snack så är den här. Min första (av förhoppningsvis många) webbkurs! Den heter ”Att Grilla Vegetariskt” och baseras på mina grilläventyr under 2017 med recept ifrån både mitt Bråvallasamarbete, Grill & BBQ SM samt min egen vegetariska grillkokbok från 2016, Jävligt God BBQ.
[hr]

Kursen läses online via Coursios digitala plattform och kostar 390:- ink. moms.

[button link=”https://app.coursio.com/store/svd/att-grilla-vegetariskt” color=”green” window=”yes”]Ni kan köpa kursen här![/button] [hr]

För dig som verkligen vill lära dig mer, inte bara inspireras av ännu en bok

En webbkurs är mer eller mindre som en interaktiv och digitaliserad kokbok, fast ännu mer fokuserad på själva lärandet än vad (åtminstone jag tycker att) en kokbok är. Alla lär sig inte på samma sätt, och att bara läsa en massa instruktionstext för att ta in ny kunskap är ett särdeles svårt och gammalmodigt sätt. Nu förtiden i vårt digitaliserade samhälle har vi ofantligt mycket större möjligheter och redskap till vårt förfogande och det är dessa jag använder mig av i den här webbkursen.
”Att Grilla Vegetariskt” varvar informations-, teknik- och instruktionsvideos med steg för stegbilder, checklistor, självtest i 1×2 stil, diskussionsforum och vanlig hederlig text med alla mina bästa tips och tekniker för att lyckas med vegetariskt på grillen.
[hr]

I kursen får du:

  • Recept på nio huvudrätter och elva tillbehör med instruktionsvideos och steg för steg bilder
  • Enkla och smarta grilltekniker som hjälper dig att grilla allt i från grytor och till pizza
  • Marinader, såser och tillbehör som lyfter fram smakerna i det vegetariska köket
  • Hur du får ut det bästa ur nya produkter som vegokött och växtbaserade mejerier
  • Hur du grillar olika sorters grönsaker för bästa resultat
  • Recepten i kursen innehåller instruktioner för både vegansk och lakto-ovo tillagning

[hr]

[button link=”https://app.coursio.com/store/svd/att-grilla-vegetariskt” color=”green” window=”yes”]Köp kursen här![/button] [hr]


I samarbete med SvD!

En ännu roligare del av det här är att jag släpper kursen tillsammans med Svenska Dagbladet. De lanserar i och med min kurs sin nya satsning på digitalt lärande och den här kursen är den första av ett gäng olika webbkurser med ett flertal olika profiler som de kommer släppa under 2017. Det innebär att vi tillsammans kommer att nå ut till över två miljoner följare, läsare och prenumeranter!
Jag älskar att vara matbloggare, men en utmaning med det är att jag först och främst når ut till dem som själva söker upp mig, eller aktivt söker efter tips om vegetarisk matlagning. Många av de som kanske mest behöver de här tipsen vet inte vart de ska börja leta, eller behöver mer inspiration och hjälp på vägen innan de ens kanske inser att de skulle kunna tänkas vara nyfika på det. Du kan ju inte leta efter något du inte visste fanns, eller hur?
I samarbete med SvD kommer ”Att grilla vegetariskt” ha en chans att nå ut till en otroligt mycket större målgrupp än vad jag själv har möjlighet att nå ut till, och det känns riktigt kul.
Nu jävlar ska vi lära Sverige att grilla Jävligt God BBQ!
[hr]

[button link=”https://app.coursio.com/store/svd/att-grilla-vegetariskt” color=”green” window=”yes”]Köp kursen här![/button] [hr]

Kursen är upplagd lite efter samma idé som jag själv lärde mig att spela gitarr utifrån. Varje recept och avsnitt är till för att lära dig en ny teknik, lika mycket som receptet i sig. När jag lärde mig spela gitarr så började jag med en enkel låt med några få ackord. Sen nötte jag den tills jag kunde dessa tre ackord och jag kunde byta mellan dem hyfsat okej. Därefter tog jag en låt med två nya ackord och ett lite krångligare tempo. Därefter en med ett fingerplock, sen en jag kunde sjunga till och så vidare. Efter tio låtar var jag inte helt värdelös längre och kunde testa mig på lite av varje. Femton år senare är jag fortfarande inte någon expert, men jag kan spela det jag vill. Lite så skulle jag vilja att den här kursen hjälper er att komma igång med att grilla vegetariskt. Den kommer inte ge dig allt du behöver resten av livet, men åtminstone verktygen för att ta dig vidare.

[hr]

[button link=”https://app.coursio.com/store/svd/att-grilla-vegetariskt” color=”green” window=”yes”]Köp kursen här![/button] [hr]

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min nya maillista! 

[rainmaker_form id=”5502″]

[hr]

Följ mig gärna också på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration! 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Artiklar, Matlagningstips

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!