fbpx

Auktion på Musikhjälpen – Middag och matlagningskurs med mig för 6 pers!

musikhja%cc%88lpen-kopiaimg_0478

Hej!

För att samla in pengar till Musikhjälpen till förmån för att hjälpa fler barn i krig att gå i skolan så auktionerar jag ut en helkväll med mig som kock och matlagningscoach. Tillsammans sätter vi en supersmarrig och svullig vegetarisk eller vegansk trerättersmeny som vi sedan lagar tillsammans och käkar. Eller, om ni hellre föredrar det så kan jag laga allt själv och ni bara njuter! Det är helt upp till er 🙂
gustav-2000pxJävligt Gott är Sveriges största svenskspråkiga vegetariska matblogg med över 100 000 läsare i månaden och vann Matbloggspriset Folkets val 2016. Jag som driver bloggen arbetar heltid med att sprida vegoevangeliet till fler och visa hur gott det kan vara med vegokäk! Och det vore sjukt kul att få ett tillfälle att hänga en kväll med några av er för ett väldigt bra syfte!
I auktionspriset ingår min resa, ev. boende och logi, min arbetstid, råvaror till maten samt ev. dryck matchandes maten. Ni står bara för plats att vara på – förslagsvis hemma hos er!
Paketet gäller för max sex personer inkl. personen som budar hem kvällen.
Auktionen hittar ni här på Tradera.

Här kan ni läsa mer om Musikhjälpen och vad pengarna går till i år. Årets tema är att stötta barn i krigszoner så de kan få bättre tillgång till skolgång. Ett otroligt viktigt ämne, som jag känner starkt för.

Så – vad väntar ni på! Buda på! Utropspriset är 1000 kronor. Kör! 😀

Kram!

img_0517

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Tävlingar, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!