fbpx

Bastard Burgers stora veganmeny är här!

https://youtu.be/d07hRT8exPY

*I samarbete med Bastard Burgers*

Hej!

Fett peppad! Idag, 24 januari, så släpps hela Bastard Burgers stora nya veganska meny på alla deras restauranger runt om i landet. Jag har varit med på ett hört och hjälpt dem att hitta bra råvaror och agerat lite smakråd, men de har verkligen gjort ett enormt bra jobb själva också med den här menyn.

De har sjukt hög nivå överlag på sina burgare och produkter och jag tycker verkligen att det går igenom på den nya veganska menyn. Det är sjukt gott, bra råvaror och framförallt väldigt stort utbud!

På den nya menyn så hittar ni:

Deras fem klassiska köttburgare i ny vegansk tappning, inklusive veganska versioner på alla dressingar, rökt tofu istället för bacon, violife cheddar istället för ost och Beyond Burgare istället för kött.

En månadsburgare signerad av Yours Truly varje månad hela 2019.

Veganska nuggets – som faktiskt HELT ersätter ALLA deras nuggets på alla restauranger! No more chicken nuggets alltså, only Bastard Nuggets!

Tre sorters veganska shakes i smakerna Oreo, Blåbärscheesecake och Jordgubbssylt!

Animal Friendly Style Fries – en mastig och supersmarrig hög med pommes toppad med dressing, grönsaker och stekt tärnad rökt tofu!

De kommer också ha kvar sin halloumiburgare för de som vill ha sånt och kommer ha sidosallad att köpa för den som inte vill ha fries.

Och så klart kommer alla dipsåser att finnas att köpa veganska! Dagen då det bara fans en tråkig vegansk majo att få på alla hamburgerrestauranger (host host McDonalds och Max…) är över! 😀

Hela menyn är permanent och kommer att finnas på alla Bastard Burgers restauranger från och med i dag.

Så. Jävla. Bra.

Här ovanför kan ni se en video ifrån lanseringseventet vi hade förra helgen! Med på eventet var bland annat Kitchen King Benji, som passade på att filma sin egen video också (vi råkar nämligen ha samma kameraman, den eminente Emil Hovmark) så spana in hans video mer för lite mer spontana reaktioner på hur maten smakade! 😀

https://www.youtube.com/watch?v=87Uwp9gNezk

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Event

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!