fbpx

Bli Jävligt Gotts Patreon!

Hej!

Jag hoppas allt är bra med er! Jag vill be om er uppmärksamhet i två sekunder och ge er ett erbjudande som jag hoppas att ni kommer tycka är jävligt attraktivt!
Med Jävligt Gott vill jag visa att vegomat kan vara jävligt gott – och framförallt få fler köttälskare att upptäcka det. Men jag är bara en person och kan bara göra så mycket, även om jag har en stor blogg. Därför startar jag nu ett Patreonkonto där du kan bli en del i det här arbetet. Både genom att stötta det vi gör men också genom att bli en ambassadör, testpilot och medskapare.
I utbyte får du allt ifrån från mina kokböcker och webbkurser till exklusiva erbjudanden och rabatter samt får vara med och skapa möjliggöra nästa stora steg i Jävligt Gotts utveckling när vi tillsammans skapar Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram!

Att vi startar ett Patreonkonto och ett helt nytt community kopplat till det innebär att du får möjligheten att delta i vårt arbete genom att bidra med dina tankar och idéer, samt med en liten summa varje månad som gör att vi också får större möjligheter att genomföra dem. Med hjälp av pengarna, så blir vi mindre beroende av sponsorer och företag, men framför allt så kommer vi att tillsammans och med lite mer framförhållning kunna göra flera nya och stora satsningar för att nå ut med idén om jävligt god vegomat till fler.
Vi ska starta en ny stor Youtubekanal med ambitionen att bli Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram, vi ska skriva fler kokböcker, ta fram webbutbildningar riktade mot personer som vill äta mer vego och mot kockar som borde bli bättre på att laga veganmat och vi ska vidareutveckla vegokommissionen.se – sveriges största och ambitiösaste veganska recensionssida. Och mycket, mycket mer!

[button link=”https://www.patreon.com/javligtgott” size=”large” style=”none” color=”orange”]Gå med här![/button]

Men varför gör vi allt det här?

Vi gör det på grund av hur otroligt gott det är med kött.


Vi har en komplicerad relation till kött i det här landet. Att äta kött är en del av vår kultur och vår identitet. Svenska köttbullar, falukorv och julskinka! Älgstek, entrecote och bacon. Vi älskar kött! Det är jävligt gott. Men samtidigt är köttet en av våra värsta klimatbovar och överdriven köttkonsumtion leder till hjärt- och kärlsjukdomar och i värsta fall cancer. Vi vet det. Men de flesta är ändå inte beredda att ge upp köttet oavsett hur “bra” det vore för klimatet, för djuren eller för deras egna hälsa. Det skulle vara att gör för mycket våld på våra traditioner och på oss själva – och framförallt så är det ju så jävla gott.
Men tänk om det fanns ett sätt att få behålla allt det där, men ändå äta bättre? Tänk om det fanns ett sätt att äta kakan och ha den kvar. Tänk om veganmat också kunde vara jävligt gott? Och, tänk att det går!
Allt kött ni ser här på sidan och i videon ovan är nämligen veganskt!


Om det räckte med att prata om hur bra det är med veganmat så hade alla redan varit veganer. Om hur bra det är för klimatet, för djuren och för din hälsa. Men det räcker inte. Det måste också vara jävligt gott och vi måste få folk att tro på det.
De som är beredda att göra stora, radikala förändringar i sitt liv har redan gjort det. Idag är över 10 % av Sveriges befolkning veganer eller vegetarianer och över 40 % av Sveriges befolkning äter vegetariskt flera gånger i veckan. Men samtidigt äter vi mer kött än någonsin! 2016 slog Sveriges köttkonsumtion alla tidigare rekord och 2017 ser inte mycket bättre ut.
Det är uppenbart att vi behöver göra något för att ändra på det här, och att vi måste göra det tillsammans!
Vi ska visa att vegomat kan vara jävligt gott – så gott så att den mest inbitne köttälskaren kommer att bli suktad!

Rewards

5 dollar i månaden

  • Personligt signerat ex av kokboken Jävligt God BBQ som du kan behålla eller ge bort i julklapp! Gå med i kampanjen innan den 15 dec för garanterad leverans innan jul!
  • Inbjudan till exklusiv Facebookgrupp där du blir en del av Jävligt Gotts nya community där vi kommer ha regelbundna livesända cook alongs och Q&As, ge ut rabatter och erbjudanden samt du får möjlighet att vara med och utforma Jävligt Gotts olika projekt som referensgrupp, ambassadör och förhandstestare av våra nya produkter och idéer.
  • Tack och credd i sluttexterna på Youtubeserien.

10 dollar i månaden

  • Allt ovan!
  • Du förköper också 1 signerat ex av alla våra kommande kokböcker så länge du är en patreon och får tillgång till 1 gratis webbkurs per år som du kan använda själv eller ge bort.

15 dollar i månaden

  • Allt ovan.
  • Du blir en del av en exklusivt utvald grupp som bjuds in våra olika events och får möjlighet att själv delta i eller välja ut någon som ska få vara med i ett avsnitt av vår kommande youtube serie!

50 dollar i månaden

  • Allt ovan.
  • En cook along/matlagningskurs hemma hos er för max 10 personer med Gustav, där vi står för alla omkostnader utöver alkohol (enbart i Sverige).

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!