fbpx

Nyhet! – Bloody Good Vegetarian BBQ posters och bok

alla
Hej vänner! Idag är jag sjukt stolt att tillsammans med mina polare på Owl Streets kunna lansera en ny jättesatsning. Under juli och augusti kommer vi att släppa hela tio stycken receptposters där vi har samlat Jävligt Gotts bästa BBQ recept, så att ni inte bara ska kunna läsa Jävligt Gott on the internet utan faktiskt – du hörde rätt – ha oss på väggen eller i bokhyllan! Crazy, va?
Här kan ni läsa pressmeddelandet som skickades ut idag.

Bloody Good Vegetarian BBQ

by Jävligt Gott and Owl Streets

Den vegetariska matbloggen Jävligt Gott och den onlinebaserade designbutiken Owl Streets lanserar idag den första postern i serien Bloody Good Vegetarian BBQ, ett samarbete för att korsbefrukta jävligt gott med jäkligt snyggt. Under juli och augusti släpps tio posters där tidlösa klassiker blandas med nya vegotolkningar av the must-haves of BBQ. Den första släpps idag!
Vi tror på jävligt god mat. För oss utesluter detta självklart dödandet av försvarslösa djur. Det vore ju inte så gott. Vi tror också på att allt blir bättre om det grillas. Därför känns det lika självklart att fokusera på Vegetarisk BBQ, något som det pratas alldeles för lite om i ett land där ändå var tionde invånare käkar vego.
Följ lanseringen av nya motiv på våra hemsidor, facebook, i butiken och via #BloodyGoodBBQ. Varje vecka kommer en eller två nya affischer med varsitt nytt recept.
Säcken knyts ihop med en receptbok där varje affisch kompletteras med en längre text och bakgrund. Boken släpps efter att alla affischerna har lanserats, men går redan nu att förbeställa i Owl Streets-shoppen.
Jävligt Gott är en vegetarisk matblogg inriktad på enkel och god mat. Owl Street är en onlinebaserad livstilsbutik som producerar och säljer originaltryck, främst genom egna produktserier men även i samarbeten med andra.
www.javligtgott.se – Mer information om recepten
www.owlstreets.com – Butik och produkter
facebook.com/javligtgott
facebook.com/owlstreets
#bloodygoodbbq

Ni kommer att kunna läsa om varje ny poster i ett längre inlägg här på bloggen där vi kör antingen en uppdaterad favorit i repris eller en ny presentation på previously unreleased stuff. Alla beställningar görs via Owl Streets webshop.
Jag hoppas att ni kommer att gilla affischerna lika mycket som jag gör. Provtrycken sitter redan tapetserade över hela vår lägenhet 😉 .
Och jo, om ni anger kod Jävligtgott2014 vid köpet så får ni 20 % rabatt 🙂
veggieburger1

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!