fbpx

Boka en julbordscook-along med Jävligt Gott!


Dags för ett grönare julbord utöver det vanliga – laga ert eget växtbaserade julbord under en helkvälls julbordscook-along med Jävligt Gott!
Vill ni göra något annorlunda, inspirerande och roligt vid julbordet i år? Nu ger vi er möjligheten till en helt unik julbordsupplevelse från Jävligt gott och där ni inte bara njuter av jävligt god julmat utan också själva lära er att laga ett helt växtbaserat julbord själva under en helkväll i de moderna jultraditionernas tecken! Det perfekta sättet att garantera en grönare jul i år 😉
Fler och fler väljer idag att äta vegetariskt eller veganskt av flera skäl. Julen är en av de tillfällen på året då flest tycker att det är svårt att både äta traditionsenligt, gott och hållbart. Därför vill vi inte bara arrangera ett klassiskt julbord där ni som gäster kommer och äter maten, utan också ge er verktygen och inspirationen för att kunna ta hem alla recept och kunskapen för att bjuda era egna familjer på ett likadant själva över julhelgen. Det här blir ett julbord som inte bara är en upplevelse för er som gäster, men som också ger er en fin upplevelse tillsammans och verktygen för att göra er egna jul där hemma grönare!
Vi lagar alla klassiska rätter både från Jävligt Gotts blogg, men också nya sådana som ska vara med på julbordet, fast i nytt växtbaserat utförande; julskinka, köttbullar, jansons frestelse, sill och rödbetssallad och många fler. Vi djupdyker i både klassiska och nya grönsaksrätter som rödkål, långkål och spännande varianter på det moderna julbordets måsten. 100 % växtbaserat och 100 % garanterat jävligt gott!
En inblick i hur en av våra cook alongs kan se ut, dock inte den här på jultema:

Paket

Vi har tre bokningsbara tillfällen i slutet av november som vi själva arrangerar, men vi erbjuder också möjlighet för er att anordna julbordscook-alongs i er egen lokal/kök om ni har tillgång till en sådan! Hör av er så skräddarsyr vi ett paket efter era behov.
Vi har tre olika typer av paket:

 • Stora julbordet
  • 2 förbokat tillfälle i PS Matsalars fantastiska lokaler vid Nytorget.
  • Speciellt anpassade för större gruppbokningar och företagsjulbord.
  • Vi bjuder på glöggmingel och en mindre föreläsning med Gustav om växtbaserad julmat och vegomatlagning som uppstart på kvällen.
  • Perfekt tillfälle att boka en helkväll för sitt företag eller grupp om man är tidigt ute!
 • Lilla julbordet
  • 1 förbokat tillfälle i PS Matsalars fantastiska lokaler vid Nytorget.
  • Anpassat för privatpersoner och mindre grupper som vill ha en trevlig julaktivitet och lära sig allt om växtbaserad julmat.
  • För dig som vill ha ett prisvänligare alternativ med fokus på julbordet och matlagningen.
 • Det skräddarsydda julbordet
  • Vi tar vårt pick och pack och kommer med vår julbordscook along ut till er!
  • Om ni har en passande lokal i ert företags restaurang eller i en hemkunskapssal så kan vi anpassa vår kurs efter era önskemål och behov.

Pris och information

Stora julbordet:

Datum och tid: 23/11 och 26/11 17.00-22.30
Pris och antal: 1850:- ex moms. per kuvert. Minst 15, max 20 personer.
Plats: PS Matsalar, Nytorgsgatan 42, Södermalm.
Innehåll:100 % växtbaserat julbord, matlagningskurs för 15-20 personer, lyxigt glöggmingel, föreläsning och receptkompendium att ta med sig hem.

Lilla julbordet:

Datum: 19/11,  17.00-22.30
Pris och antal: 1350:- ex moms. per kuvert. Minst 15, max 20 personer.
Plats: PS Matsalar, Nytorgsgatan 42, Södermalm
Innehåll: 100 % växtbaserat julbord, matlagningskurs för 15-20 personer och receptkompendium att ta med sig hem.
För mer information och bokning

Skräddarsytt julbord

Datum: Någon gång mellan 20 november och 21 december
Pris och antal: 1850:- ex moms. kr per person inkl. moms. Minst 15, max 20 personer. För mindre sällskap faktureras fortfarande för minst 15 kuvert.
Plats: I valfri lokal som ni kan tillhandahålla eller som vi hittar tillsammans som rymmer minst 15 personer i 5 matlag och sittning för dessa.
Innehåll:100 % växtbaserat julbord, matlagningskurs för 15-20 personer, lyxigt glöggmingel, föreläsning och receptkompendium att ta med sig hem.

Bokning

För mer information och bokning, maila linda@javligtgott.se

 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!