fbpx

Boken Bloody Good Vegetarian BBQ är här!

framsida-2 (1024x683)
Det känns otroligt kul att äntligen kunna presentera vad jag och mina polare på Owl Streets har jobbat på under större delen av sommaren. Som ni vet så har vi under de senaste månaderna lanserat ett gäng riktigt schyssta receptposters tillsammans. Veggie Burger, Fooled Pork, Halloumi Skewers, Quesadillas och The Mother of All Tomato Salads. Men det var bara början. Idag kan vi med glädje presentera Bloody Good Vegetarian BBQ – BOKEN!
På 24 skitsnygga sidor presenterar vi mina fjorton bästa grillrecept alla snyggt illustrerade av Owl Streets och med foton ifrån mina grilleskapader i somras. Alla ovan nämnda recept finns med, samt ett helt gäng till, både the must have sauces, goda grilltillbehör och fler huvudrätter.
Det här är ett riktigt indieprojekt ifrån vårt håll. Både jag och grabbarna bakom Owl Streets gör det här för vårt egna stora nöjes skull, och för att predika den vegetariska barbequens härlighet till massorna. Vi har därför inga jättelika marknadsföringspengar, så vi är beroende av er för att sprida ordet och förhoppningsvis nå ut till alla som skulle kunna vilja få några fler tips och recept på hur de kan kombinera sin längtan efter mustig mat med ett gott samvete.
intro (1024x768)
baksida (1024x768)Tanken bakom boken är att visa att det är helt och fullt möjligt att kombinera två av de absolut största mattrenderna just nu. Dels den (inte så djurvänliga) trenden med ökat fokus på kött, grillat och stora burgare som verkar ta Sverige med storm, och dels det (mycket djurvänligare) ökade fokuset på ekologiskt och vegetariskt. De är varandras totala motsatser. Vi vill dock visa att dessa går att kombinera, och att det då faktiskt inte bara blir bra utan rent ut sagt Jävligt Gott.
Beställningar och info
Boken går att beställa från och med NU!!!! via Owlstreets.com och deras webshop. Inom kort kommer den även att gå att beställa via adlibris.
Beställ här
Den kostar 16 €, är bredhäftad i fyrfärg och på 24 sidor. Den är tryckt på 170 g papper i A5 format med 240 g paperbackomslag.
Kontakt och press
Om du har en egen blogg, tidning, tv-kanal eller liknande och är intresserad av ett recensionsex eller pressinformation:
maila kontakt@gustavjohansson.se.
Hör gärna också av dig om du är intresserad av något annat samarbete eller kanske sälja boken i din butik eller liknande.
Tack!!!
Och sist men inte minst, tack så fantastiskt mycket till alla er som tagit er tid till att läsa, laga och kommentera mina recept och tankar här på bloggen genom åren. Utan er hade jag aldrig någonsin ha hållit på så här länge och med så mycket glädje. Ni rockar!
baksida (1024x768)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Matlagningstips

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
6 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!