fbpx

Bönpasta med edamamebönor och fejkon + Tävling!

IMG_3590 (800x600)
Jag och min polare Andreas som driver bloggen superkroppen.nu har bestämt oss för att genomföra en liten tävling för alla våra läsare för att blåsa igång 2015. Han är en redigt sportig typ, och som sådan gick han och vann hela sin kroppsvikt i bönpasta för några veckor sedan (hur roligt är inte det?). Han är dessutom lika glad i mat som jag är, så vi tänkte att vi skulle kombinera våra respektive intressen och låta er läsare komma på lite schyssta recept på vad man kan göra med ovan nämnda bönpasta.
Andreas och jag inleder tävlingen med att bjucka på varsitt bönpasterecept som lite inspiration, men nu vill vi se vad ni kan hitta på!
Ni tävlar genom att laga och fota det godaste (och snyggaste 😉 ) recept ni kan komma på och posta det under hastag #jävligtsupergodpasta på instagram. De enda kraven är att rätten innehåller någon sorts bönpasta och att det är vegetariskt. Skriv också gärna in receptet, eller länka till någon sida där vi kan hitta det, men det är inget krav.

bonpastasuperkroppen
Andreas framför 75 kg bönpasta 😀 Hahaha!

Om två veckor så kommer vi två att utse tre stycken vinnare. En etta, en två och en trea som vinner varsitt pris.
1:a plats: 1 signerat ex av boken Jävligt Gott – Bloody Good Vegetarian BBQ + 1 valfri affisch + 1 kartong (8 paket) bönpasta
2:a plats: 1 signerat ex av boken Jävligt Gott – Bloody Good Vegetarian BBQ
3:e plats: 1 kartong(8 paket) bönpasta
Här kommer mitt inspirationsbidrag!

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Matlagningstips, Tävlingar, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
8 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!