fbpx

Cloudberry BBQ Burger

Ny månadsburgare med Bastard Burgers!

Det har blivit dags för en ny månadsburgare på Bastard Burgers! Den här gången är den ett samarbete mellan mig, Bastard och den fantastiskt talangfulle konstnären Marc UÅ som heter Cloudberry BBQ Burger!

Även om ni inte känner till Marc själva så är jag säker på att ni har sett en del av hans konstverk, inte minst på Bastard Burgers där han regelbundet har målat bland annat väggmålningar på restaurangerna, och också gjort flertalet illustrationer till de tidigare månadsburgarna. Ni kan se den senaste här nedan!

Han är också hjärnan bakom den godaste läsken i världen, hjortrongranaten! Den säljs på Bastard och har länge varit mitt go to val när jag käkar burgare där. Det är lite utifrån den och idén om hjortronet som månadens burgare har fötts också. Marc älskar BBQ såser och hjortron har har nu lyckats få fram en av de godaste jävla BBQ såser jag varit med om som jag fick uppdraget att ta fram en burgare utifrån.

Burgaren är väldigt enkel egentligen. I botten är det tryffelmajonnäs som ger umami. Sen är det ett salladsblad och picklad rödlök för syran. Burgaren toppas sedan med vegansk cream cheese och sist toppas det hela med en massa av Marcs smarriga hjortron BBQ sås.

Ärligt talat tror jag inte att ni behöver mer recept än så, men för att göra det extra tydligt så svängde Marc och Thomas från Bastard Burgers förbi min studio i veckan som gick och så spelade vi in en video där vi visar hur man gör den. 

Spana in videon, och sväng sedan förbi Bastard och käka en av de godaste burgarna ni kommer ha ätit i ert liv! #Justdoit!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med Marc UÅ och Bastard Burgers
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!