fbpx

Coleslaw

DSC_1975 - Kopia
Tjenare vänner!
Det går bra nu:) Idag gjorde jag radiopremiär på East FM 100,9, en lokal radiostation i Linköping/Norrköping där jag kommer att snacka lite vegokäk varje fredagseftermiddag nu under hösten. Jag och grabbarna på Owl Streets sitter också och filar på en BOK(!!!) om vår Bloody Good Vegetarian BBQ satsning som kommer att finnas för beställning inom kort, och om en månad så börjar lilltjejen på dagis. Bra levererat där augusti. 🙂
Det här har verkligen varit en sommar att minnas. Inte minst för att det varit den första riktiga sommaren tillsammans med min lilla ögonsten, men också för att jag nog har grillat och lagat mer mat än någonsin tidigare. Det har blivit en hel del nya och gamla recept som har fått sig ett nytt lyft, och jag hoppas att ni kommer att gilla dem.
DSC_2016 (685x1024)Coleslaw är ju långt ifrån något nytt eller unikt för den här bloggen, men det är ett absolut måste till min (tycker jag) fooled pork, och det är en sås/röra som jag själv, innan jag kollade upp receptet och testade tyckte kändes sjukt krånglig att få till.
Den här versionen blev dock riktigt lyckad, och det visade sig ju vara superenkelt. Låt den gärna få stå och dra minst en timme innan servering så mjuknar alla grönsakerna och smakerna går bättre ihop.
Och jo, om ni någonsin undrat vad coleslaw betyder så är det en direkt fonetisk översättning till engelska från nederländskans koolsla vilket betyder kålsallad. Ni kan tacka mig senare.

DSC_1919 (1024x685)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

vegansk eller lakto ovo vegetarisk
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
5 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!