I tre år nu har jag varit delägare och kulinarisk ledare för restaurangen ChouChou som ligger i centrala Stockholm där vi lagar vår egen take på hållbar husmanskost, klassiskt och jävligt gott, och jag kunde inte vara mer stolt över teamet som är med och gör det här möjligt. Står i köket och lagar mat, går ute i restaurangen och möter er gäster och hela teamet där bakom som får saker att funka och rulla på.
I en ny serie på Jävligt Gotts Youtube kommer ni få följa med bakom scenen och in i köket på restaurangen här framöver där vi visar hur vi lagar några av våra mest uppskattade rätter och få lära känna gänget som gör ChouChou till vad det är. En restaurang är en plats, en idé, men framförallt de människor som arbetar där.
I första avsnittet så träffar vi kockarna Julia Volcho och Daniel Viktorsson som visar oss hur vi lagar vår smarriga Oxfilépastan med Juicy Marbles filé mignon! Receptet hittar ni här, eller länkat nedanför, och videon hittar ni i spelaren här ovanför eller på Jävligt Gotts Youtubekanal!
Hoppas ni kommer gilla serien och att följa med oss in bakom scenen på restaurangen.
Förresten! Blir du sugen på att lära dig att laga fler rätter från ChouChous meny? Då borde du komma och hänga med oss under en helkväll då Jävligt Gott och ChouChou tillsammans arrangerar en matlagningskurs i Jävligt Gotts nya studio! Under en helkväll lär du dig laga massor med goda rätter från ChouChou tillsammans med andra glada själar och så klart avslutas kvällen med en riktig brakmiddag! Läs mer och boka plats här!
Vi ses i nästa avsnitt!