fbpx

Följ med på kurshelg med Jävligt Gott på Ulvhäll herrgård!

Hej!

Nu släpper vi en superrolig grej! I samarbete med Ulvhäll herrgård tar vi våra matlagningskurser till nästa nivå och erbjuder en hel helg i den hållbara och jävligt goda matens tecken där vi tillsammans skapar upplevelsen!

En garanterat unik chans att både bli bättre på att laga vegomat och att få djupdyka ner i allt vad god mat, härligt umgänge och hållbarhet heter.

Så här beskriver vi helgen:

Avnjut en Jävligt God herrgårdsweekend!

Gustav Johansson som ligger bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott är en av Sveriges ledande röster och kockar inom modern växtbaserad matlagning. Nu sätter han upp en unik weekendupplevelse för dig som under två dagar vill djupdyka ner i den växtbaserade matens värld och konkret både lära dig laga och uppleva hur jävligt god mat på riktigt kan se ut.

Den moderna maten som tar hänsyn till både klimatet och hälsan behöver inte alls vara tråkig och alternativ. Den kan vara lika lyxig och tillfredsställande som vilken djurisk upplevelse som helst.

Helgen är upplagd som så att vi varvar en inledande lunch och en lättare frukost lagad av Gustav med en stor middagsbuffé och en avslutande lyxig brunch som ni tillsammans lagar upp under Gustavs handledning. Under lördagen håller Gustav en av sina populära föreläsningar om hur vi gör hållbarheten hållbar och den nya maten jävligt god och det finns gott om egen tid att uppleva Ulvhälls fantastiska miljöer och övriga aktiviteter.

Då Ulvhäll inte har något eget restaurangkök finns heller inget alkoholtillstånd, så alla alkoholhaltiga drycker behöver gästerna själva ta med. Detta möjliggör dock mycket bättre drycker per krona för er som gäster! Dryckesrekommendationer kommer att finnas.

https://www.youtube.com/watch?v=CNY3Mk7rp9A

Schema

Lördag

11.30 Ankomst och incheckning
12.00 -13.30 Välkomstlunch
14.00 – 15.00 Hur gör hållbarheten jävligt god? Gustav föreläser 
15.00-17.00 Egen tid, bastu & relax, spela biljard, promenader, etc.
17.00-19.30 Matlagning med Gustav i matstudio
19.30-22.00 Middag avnjuts tillsammans i salong

Söndag

08.00-10.00 Frukost serveras som är förberedd av Gustav 
10.30-12.00 Brunch tillagas tillsammans med Gustav 
12.00-14.00 Brunch äts i matsal alternativt i köket beroende på antal gäster. 
15.00 Senaste check out

 

https://www.youtube.com/watch?v=Rzk6OZCfXYE&t=17s

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Event

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!