fbpx

Fooled Pork – Bloody Good Vegetarian BBQ Poster Nr 2

fooled-1
Det var inte så värst länge sen jag skrev om fooled pork här på bloggen, men nu när det har kommit till att släppa Bloody Good Vegetarian BBQ – Poster Nr 2 så är det dags igen. Och det finns en anledning. Det är nämligen så jävla gott.
Precis som vegoburgaren var det där receptet som i stort sett gjorde att jag överlevde min övergång från köttätandet till livet som vego så är det recept som fooled pork som gör att livet fortsätter att leka:
Det innehåller en superkonstig exotisk grönsak (frukt?). Det är superhypeat. Det är ändå relativt enkelt att laga och framför allt – det är sjukt gott, intygat av alla från min åttaåriga bonusdotter till snart sextioåriga mamma och (bäst av allt) även av min sjukt kräsna sambo. Alla tre köttätare av olika grad.
DSC_1992
DSC_2004
Jag ska inte babbla i onödan. Det mesta om rättens ursprung och varför jag över huvud taget tog mig tiden till att fixa fram ett gripbart recept till rätten hittar ni i originalinlägget här. Där finns också hela receptet up for grabs.
Jag lämnar det till er att själva testa på vad jag hoppas kommer att bli 2014 års stora vegogrilltrend. För att ge er en god start på färden så har jag tillsammans med mina polare på Owl Streets tagit fram den här postern där vi lyfter fram jackfruiten och dess aningen bisarra look.
DSC_2017
DSC_2047
Postern går att beställa ifrån Owl Streets via deras webshop. Om du anger Jävligtgott2014 som rabattkod så får du hela 20  % rabatt som en av mina trogna läsare:)
Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. Här i inlägget är lite flashiga bilder från igår när vi grillade det själva ute i stugan. Enjoy!
DSC_2055
fooled-2

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

a.k.a Vegansk Pulled Pork på Jackfruit
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
9 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!