fbpx

Förköp Jävligt God BBQ – Få exklusiv poster!

puff-instagram
Hej!
Nu är det ungefär två veckor sedan vi släppte nyheten om min nya grillbok Jävligt God BBQ, och knappt två veckor kvar tills den släpps 1 juni! Boken har gått att förköpa ända sen vi lanserade den och det har redan ramlat in ett hundratal förbeställningar till owlstreets.com!
Det känns jättekul tycker vi! Och för att öka er motivation lite extra så tänkte jag och killarna på Owl Streets att vi skulle ta och avslöja vad den hemliga förköpsbonusen är som alla ni som beställer boken innan den 1 juni kommer få!
Jag vet inte om ni minns det eller inte, men i vintras hade vi ju en extra bonusdeal där alla som köpte min förra kokbok Jävligt God Husman fick sig ett ex av postern Den Glada Grisen – en ny och fräsch remake på det gamla sunkiga styckningsschemat. Vi kallade det styrkesschemat. Postern trycktes bara upp i en mindre upplaga och dealen sålde som smör.
grisen
grisen2
Och varför inte spinna vidare på en sån fin idé? Så, sen dess har vi i hemlighet utökat det hela till en serie med hela tre stycken olika motiv. Den Glada Grisen har fått sällskap av Den Kloka Kon och Det Modiga Lammet, och alla ni som förköper kommer bli de lyckliga ägarna till Den Glada Kon! Ni får dessutom en rabattkod som ger er 20 % på de övriga affischerna i serien och lite schyssta stickers med illustrationer från kampanjen #jävligtgodbbq som ni kan tapetsera gator och torg med.
Låter det för bra för att vara sant? Don’t worry – it’s 4 real! Alla tre posterserna kommer att finnas för ordinarie beställning på owlstreets.com från och med 1 juni om ni vill köpa dem separat.
Så – vad väntar ni på? Förbeställ boken Jävligt God BBQ nu så har ni den i god tid innan semestern, komplett med årets snyggaste och schysstaste väggprydnad.
(och nej – vi har inte rippat astrid och apornas l*verpastej. vi var först. sådeså.)
kon-30x40-liten (1)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
8 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!