fbpx

Fylld pasta med chili, salvia och kanderade valnötter

IMG_2736 (1024x768)
Hej!
Nu har jag varit tillbaks på jobbet efter föräldraledigheten i tre veckor. Det märks. Nu förstår jag verkligen varför folk kallar det livspusslet. Jag tror inte att jag känt att min vardag varit så här upprutad någonsin tidigare. Om det inte är barn som ska hämtas, eller jobb som ska försöka hinnas med, så är det handling, matlagande, blöjbyten, läggningar, tröstningar, räkningar, bildäck som ska bytas eller räkningar som ska betalas. Jag tror att jag kanske snittar in en till två timmar egentid per dygn, max. Och igår och i förrgår då lillan varit sjuk i influensan och vaknat konstant fram till midnatt så blev det knappt ens det. Så om bloggen inte är superuppdaterad så vet ni varför;)
Mycket roligt händer dock på matfronten, så håll er lugna. Jag kommer inte att försvinna!
För att ge er något litet att bita i inför morgondagens stora projekt (husmanskostsnostalgi utlovas) så ger jag er en riktigt smarrig pasta. Den här smakkombon är en riktig favorit och något jag plockade upp för flera år sedan på Vapiano där de hade en specialpasta med just de här smakerna. Så sjukt gott alltså. Testa så får ni se!
IMG_2738 (1024x768)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med chili och kanderade valnötter
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
3 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!