fbpx

Gästspel hos Volvo

och restaurang The Kitchen Club

Hej!

För några veckor sedan blev jag inbjuden att komma och gästspela med min mat hos restaurang The Kitchen Club hos Volvo i Torslanda, Göteborg. Inbjudan kom efter ett annat gästspel som jag gjorde hos en av Ericssons personalrestauranger i Kista som drivs av samma företag, COOR.

Jag serverade fyra rätter, en vegansk pad thai, en hamburgare, en viltinspirerad oumphgryta och en vegansk bouillabaise med tofu, svartkål och blomkål. Absolut populärast var pad thaien och hamburgaren, som riktigt flög av hyllorna!

Det kändes superkul att få komma ut med min mat i verkligheten på det här sättet och se hur den bemöttes av helt vanliga människor i en helt vanlig miljö, inte mina följare eller särskilt vegointresserade personer, som det ofta annars blir.

Här ovanför kan ni se en video vi gjorde från besöket! Recepten på rätterna hittar ni här nedan:

Pad Thai

Jävligt Borlänge burgaren

Vegansk Bouillabaise

Viltggryta (fast vi hade i svartkål och palsternacka också)

Vi filmade ett inslag från besöket hos Ericsson också, som kommer upp snart i ett separat inlägg nästa vecka!

Hör av er ni har en restaurang eller liknande som ni vill att jag ska komma och gästspela hos så ska vi se vad vi kan få till. Jag tar gärna uppdrag som är lite utanför det man förväntar sig att en vegokock skulle göra och försöker få ut min mat till nya människor! Skicka ett mail till gustav@javligtgott.se om det finns intresse! Jag kombinerar gärna besöker med att hålla en föreläsning för personal och kockar om hur man kan se på vegomat, hur man på bästa sätt serverar den till sina gäster och får fler att äta mer vego 🙂

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!