fbpx

Gobi Motor – Indisk gryta med blomkål och ärtor

IMG_3690Hej!
Jag måste verkligen anstränga mig för att hålla ihop just nu alltså. Det är inte det lättaste att försöka rodda ett spirande matföretagande (vilket det här ju verkar bli – helt crazy!!!) samt ett heltidsjobb och en familj att ta hand om ovanpå det. Och – jag inser att typ vartenda blogginlägg jag skrivit på senaste har handlat typ om hur fullt upp jag har det. Men så är det ju typ.
Men. En av konsekvenserna av att jag har haft fullt upp är ju att jag knappt hunnit dela med mig av några recept. Det blir bara en massa bokgrejer hela tiden. Fick en kommentar på instagram här för någon dag sedan där en snubbe kände sig lite lack på all reklam (om man nu kan kalla det det) och efterlyste mer käk. Så – gotta please the crowd!
Igår hade jag besök av en gammal god vän since back in the days. Kan ju inte försitta ett tillfälle att få bjucka lite gött vegokäk – och han är dessutom ett stort fan av indiskt så jag väckte upp mina gamla tikka masalaskills och snodde ihop den här grytan. Den är inspirerad av kvartershaket och har för det mesta väldigt vanliga ingredienser så den är lätt att göra. Bli inte rädd för mängden kryddor, det mesta brukar man ha hemma, och om inte räcker oftast en burk väldigt länge).
IMG_3701

IMG_3694

IMG_3706

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Indisk gryta med blomkål och ärtor
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
26 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
26
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!