Hej!
Oj, nu var det verkligen jättelänge sedan jag publicerade ett nytt recept här på bloggen. Typ en hel månad sedan! Det har varit sjukt mycket jobb med alla utbildningar jag har haft den senaste månaden, och jag håller också för fullt på att planerar för vad som förhoppningsvis ska bli nästa steg i Jävligt Gotts utveckling, som bland annat inneburit två stora ansökningar till Vinnova här under augusti och september.
Då har de nya recepten helt enkelt fått stryka på foten ett tag.
Det är svårt att hitta med allt en vill när en driver ett växande start up företag. Det är sjukt mycket jag vill göra och åstadkomma men det finns bara så mycket tid över på en dag. Dessutom är jag ju också pappa, sambo och en vanlig jävla människa som vill ha lite fritid och kanske spela lite TV-spel och dricka lite öl ibland också så jag har fått prioritera bort matkreerandet ett tag.
[twocol_one][/twocol_one] [twocol_one_last][/twocol_one_last]
Jag vet inte om jag egentligen behöver förklara mig själv för någon. Men det kan kännas lite så ibland. Det här med att vara bloggare och ”influencer” är onekligen ett tveeggat svärd. På ett sätt är det ett fantastiskt format där det är relationen mellan dig och mig, du som läser det här och mig som skriver det, som är själva drivkraften bakom det som sker. Det ger mig otroligt stora möjligheter att nå ut med nya idéer och budskap för att ni faktiskt läser detta och lyssnar på mig, men det ställer också väldigt stora krav på mig att också vara tillgänglig, öppen och ärlig och att faktiskt också underhålla relationen. Jag kan liksom inte ha för många dåliga dagar och krypa ner under en sten utan att det påverkar mitt jobb ganska drastiskt.
Men, nog om det. Det här är ett recept som jag faktiskt lagade och filmade redan innan sommaren och som jag inte har haft tid att lägga ut förrän nu. Det kanske egentligen hade passat sig bäst i somras, men va fan. Det kommer åtminstone att ligga kvar här och gå att googla på nästa sommar då i så fall, och någonstans runt om i världen är det ju alltid sommar! 😉
[twocol_one][/twocol_one] [twocol_one_last][/twocol_one_last]
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂