fbpx

Grillad ananas med chokladsås, chili och koriander


Hej!
Hoppas allt är bra med er! Jag har så sjukt mycket på gång just nu så huvudet nästan bara snurrar runt i ring på mig. Men jag försöker hålla i hop så gott jag kan! En stor bidragande faktor till att jag faktiskt HÅLLER ihop just nu med allt som händer heter Manuela Fredriksson och är min nya praktikant/oumbärlig projektledare och idéspruta nr 1!
Jag satt och kände för några veckor sedan att mitt liv med Jävligt Gott började bli väldigt svårt att få ihop med allt som pågick så jag tog tag i mig själv och började (som de flesta väl gör nu förtiden) genom att sondera terrängen på facebook. Jag frågade helt enkelt ifall någon visste om man ens FICK anlita en praktikant som när man driver egen firma som jag gör med Jävligt Gott. Efter en hel del information från ett gäng pålästa människor kring hur reglerna såg ut (vilket inte gjorde mig så värst mycket smartare eller närmare mitt mål…) så klickade det dock till och Manuela, en person som jag känt sen waaaaay back från ett annat liv mer eller mindre hörde av sig och meddelade att hon just nu var mellan jobb och gärna hoppade in på stört om jag behövde hjälp. Till saken hör att hon dels var inskriven på arbetsförmedlingen för stunden så hon faktiskt var berättigad till en RIKTIG avlönad praktik, och att hon överlag är ett riktigt projektledargeni (nämnde jag att hon projektlett MUSIKHJÄLPEN!?!).

Slitna med glada på väg hem från Grill SM! Manuela var min ständigt närvarande sociala medieredaktör samt allt i allo på plats!

Jag var väl lite tveksam den första veckan. Kan det här verkligen vara på riktigt? Inte kan jag ha haft sån här tur? Men efter att hon ganska snart läst lusen av mig för att jag var så dålig på att delegera saker till henne och hon började leverera mervärden på löpande band så stillades min oro. Jag har hittat en pärla! Nu ska jag bara lyckas omsätta så mycket så jag har råd att behålla henne efter praktiken tar slut… :S Men två hjärnor jobbar bättre än en så det känns inte helt omöjligt!
Anledningen till att jag berättar det här nu är för att ett av hennes första uppdrag var att hjälpa mig att styra upp middagen  som jag nu skrivit om i några inlägg här på bloggen. Hon gjorde allt ifrån att hjälpa mig att hacka grönsaker till nudelsalladen till att handla nytt porslin på IKEA, panikshoppa vinet (som vi andra alla antagit att någon annan skulle köpa!) och överlag bara vara en klippa. Så klart var hon en given gäst kring middagsbordet också!
Det här är sista inlägget från den middagen och självklart bjuder jag då på efterrätten. Den här rätten är inspirerad av en upplevelse jag hade på förra årets Grill & BBQ SM där en av sponsorerna bjöd just på en grillad ananas med en choklad och chiliglaze. Den var sjukt god och jag har försökt återskapa den så gott jag kunde här!

[hr]

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates requiredJag i mitt kök!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med chili och koriander
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!