fbpx

Grillad grekisk sallad

IMG_6492 (800x600)
Sommaren tvekar, men det betyder inte att du behöver göra det! Grillat är ju godast, och enligt mig en av de största fördelarna med sommaren. Det är också en av få anledningar till att jag någonsin skulle kunna få för mig att köpa radhus eller villa. Trist nog är det ju strikt förbjudet att grilla på balkongen inomhus, så om man fick sig en fin liten veranda så vore det ju mäkta fint.
Om man dock ännu inte har hunnit införskaffa sig en veranda, så kan man ju göra som jag gjorde här och använda en grillpanna i stället. Det är inte alls samma grej, men ändå liiite roligare än att bara steka grejer i en vanlig stekpanna.
Men, poängen med den här utläggningen och den här rätten är egentligen inte att snacka om att du borde grilla så ofta som möjligt – nej snarare är det att försöka få in i huvudet på fler att man borde grilla så många olika saker som möjligt! Helst hela jävla måltiden 😀 Jag tänker mig att ett tema för den här sommaren kommer att vara att grilla tillbehör. Proteiner är so yesterday!
Så – för att starta med en riktig smäll, I give you – Grillad Grekisk Sallad!
IMG_6496 (600x800)

IMG_6497 (800x600)

IMG_6490 (800x600)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Den klassiska grekiska salladen på ett nytt sätt!
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!