fbpx

Grillad savoykål med kapris och citron

IMG_4693Hej!
Den senaste veckan har jag varit nere i Astrid Lindgrenland och sommarhuset som mina föräldrar köpte för 30 år sedan, sommaren innan jag föddes. Det är ett helt fantastiskt rött trähus byggt 1910 som ligger uppe på en kulle, med höga träd och syrenbuskar runtomkring och skog och ängar vart man än ser.
Vi har varken el eller rinnande vatten därute, vilket kan vara lite kruxigt, men som samtidigt är en väldigt stor del av charmen. Det har funnits rinnande vatten, så det finns avlopp och hela grejen, men huset stod tom tio år innan vi flyttade in och då frös alla rör sönder, och mina föräldrar tog aldrig tag i att fixa det. Att dra in el skulle också kosta ungefär lika mycket som de köpte huset för 1986, så det blev heller inte av. Men, det är ganska skönt att slippa allt det här teknologiska stimmet i några veckor varje sommar när man är där nere, så jag bryr mig inte riktigt.
IMG_4863
IMG_4705
IMG_4698
Om något så är det en anledning till att grilla desto mer, när vi bara har ett gasolkök där inne för att laga mat på! Det är utan tvekan somrarna därnere som jag har att tacka mitt eget grillintresse för. Maten blir så sjukt mycket godare över öppen eld, och om man har en jättelik gräsmatta och ett tvåplattors gaskök där inne så är det ganska givet vad man väljer.
IMG_4661
IMG_4657
IMG_4671

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required
IMG_4676

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med kapris och citron
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!