fbpx

Grillade hamburgare på quornfärs – favorit i repris

IMG_0602
Hej vänner!
De senaste veckorna har varit hektiska. Riktigt jävla hektiska faktiskt. Jag har börjat på ett nytt jobb, som är väldigt roligt och utmanande, men som verkligen suger musten ur en och som har gjort mig akut osugen på att sätta mig och skriva om kvällarna när jag kommer hem. Det har mer varit åt det hållet att jag varit i desperat behov av antiintellektuell stimulans i stil med TV-spel, folkölsdrickande eller att stirra in i väggen.
Så, kontentan har blivit att bloggen har varit lite lidande. Som ni kanske märkt.
Men, det har också inneburit att mitt samarbete med Quorn har fått desto större utrymme under sommaren, och det lär ju inte de klaga på! Haha. Skämt å sido, så har det faktiskt varit en riktigt bra grej för mig, för det har ändå varit en bra sporre till att skriva och hitta på goda nya recept, oavsett om det var för att jag fått betalt för det eller ej. Och Quorn är ju ett väldigt bra företag med goda produkter, så jag har inte klagat.
Men, det samarbetet har nu kommit till vägs ände. Det här är mitt sista recept som grillambassadör för Quorn i sommar. Så, jag tänkte att vi skulle fira av det med en riktig smäll, och då ta mitt absoluta personliga favoritrecept med quorn, alla kategorier. Dvs mina klassiska hemmagjorda quornfärsburgare. För att spicea upp det lite så tänkte jag dock att ni dessutom skulle få min favoritkryddning och en massa goda bilder på dessa burgare som jag tagit genom åren. Så, varsågoda allesammans, och tack för den här grillsommaren!
IMG_7758
IMG_5915
IMG_4894
IMG_1282

IMG_0596
IMG_0589
IMG_0568

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Mitt klassiska vegetariska recept med quornfärs och ägg
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
12 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
12
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!