Hej vänner!
2016 is here. Jag tänker då banne mig inte göra några nyårslöften för den sakens skull. Jag tror inte på nyårslöften, jag lyckas aldrig hålla dem. Idén om att det skulle bli lättare att göra förändringar i sitt liv bara för att en siffra ändras i kalendern är lite bisarr kan jag tycka. Men jag förstår dock poängen med att låta nya perioder präglas av nya beteenden och idéer, och starten av en ny termin och en lång semesters uppvilande är ju ändå ett ganska bra tillfälle att göra lite nya grejer.
En av de grejer jag har tänkt att jag ska göra (förutom att börja träna mer, dricka mindre, leka mer med barnen osv osv) är att satsa mer på den här fantastiska bloggen jag har. För som jag skrev i min nyårskrönika så DAMN alltså, vad många ni är som hittar hit! Det måste jag ju verkligen börja göra mer saker av…
Men, tills dess så får ni njuta av den här lilla kreationen som jag slängde ihop till förrätt på vår nyårsmiddag. Tanken var att få tillfälle att testa lite olika roliga tekniker för att tillaga grönkål (som jag upptäckte för första gången 2015 – tack 2015!), men jag pallade inte riktigt att också göra en grönkålscrème, så det fick helt enkelt bli två sorters grönkål med en sorts avocado som kändes enklare.