fbpx

Grönkålssallad med avocadocrème och grönkålschips

IMG_0071
Hej vänner!
2016 is here. Jag tänker då banne mig inte göra några nyårslöften för den sakens skull. Jag tror inte på nyårslöften, jag lyckas aldrig hålla dem. Idén om att det skulle bli lättare att göra förändringar i sitt liv bara för att en siffra ändras i kalendern är lite bisarr kan jag tycka. Men jag förstår dock poängen med att låta nya perioder präglas av nya beteenden och idéer, och starten av en ny termin och en lång semesters uppvilande är ju ändå ett ganska bra tillfälle att göra lite nya grejer.
En av de grejer jag har tänkt att jag ska göra (förutom att börja träna mer, dricka mindre, leka mer med barnen osv osv) är att satsa mer på den här fantastiska bloggen jag har. För som jag skrev i min nyårskrönika så DAMN alltså, vad många ni är som hittar hit! Det måste jag ju verkligen börja göra mer saker av…
Men, tills dess så får ni njuta av den här lilla kreationen som jag slängde ihop till förrätt på vår nyårsmiddag. Tanken var att få tillfälle att testa lite olika roliga tekniker för att tillaga grönkål (som jag upptäckte för första gången 2015 – tack 2015!), men jag pallade inte riktigt att också göra en grönkålscrème, så det fick helt enkelt bli två sorters grönkål med en sorts avocado som kändes enklare.
IMG_0058 (1)
IMG_0059

IMG_0062

IMG_0073

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
3 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!