fbpx

Gurksnittar med färskost och oliver


Hej vänner!
Alltså. Det händer så mycket just nu så det är knappt jag själv kan tro att det är sant. En massa av de här grejerna är dock liiiite för tidigt för att gå public med, så jag får hålla er på halster ett litet tag till, men jag kan dock säga att de är STORA GREJER.
Men på den lite mindre sidan (då fattar ni vad jag menar med stort!:P) så fick jag hela 10 000 fantastiska följare på instagram!

10k fantastic followers! I❤️U all! ? #10k #jävligtgott #vegetarian #vegan #jävligtgodbbq #kabam!?✌?️

Ett filmklipp publicerat av Gustav Johansson (@javligtgott)


För att fira allt detta (vi kan ju börja smygfira det hemliga också 😉 ) så tycker jag att vi ska duka upp för ett smarrigt festmingel med snittar och smarrigt vin!
Som ni kanske lagt märke till så har jag publicerat två stycken snittrecept tidigare här tillsammans med mina vänner på Patchwork – Vinet till Vego, och här kommer det sista och tredje i serien. En fräsch och enkel gurksnitt med vitlökscréme och oliver. Ibland behöver det inte vara krångligt för att vara gott!
De två andra snittarna hittar ni här: Melonsnittar med fetaost och Veganskagen.
12047725_10153115315051629_1919623570_n

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med färskost och oliver
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!