fbpx

Halv Åtta Hos Jävligt Gott! – Vegetarisk temavecka


Ja ni. Den här hemligheten har jag hållit på ett tag. Närmare sagt i nästan ett halvår! Men på måndag smäller det, så nu tänker jag att jag får säga så här mycket iaf;) Under höstlovet hade jag nämligen ett helt TV-team här som filmade mig och trea andra glada typer när vi spelade in en vegetarisk temavecka av det sjukligt folkiga och (fortfarande, efter 14 säsonger!) jättepopulära programmet Halv Åtta Hos mig som sänds på TV 4.
Första avsnittet med mig och de andra sänds på måndag 19.30, och mitt egna program avslutar veckan på torsdag.
*EDIT* Här hittar ni länkarna till avsnitten! Det är avsnitt 29-33. De går att se hela veckan, men även kommande veckor om ni har TV 4 Premium. *EDIT*
Så – om ni har undrat lite vem jag är, och kanske vill höra mig dra ett och annat dåligt skämt så rekommenderar jag er absolut att bänka er framför TV sofforna.
Men vem vet. Det här kanske blir det sista som ni någonsin får se av mig. Jag är helt sjukligt nervös (vi deltagare har ju inte fått se något färdigklippt material what so ever), så om det hela visar sig bli en katastrof så är jag rädd för att jag kommer behöva flytta utomlands, radera bloggen och skaffa en ny identitet á la John Travolta i Face Off.
Puss å kram,
G
P.S Det är inte jag på bilden. Jag skulle aldrig drömma om att ha på mig ett läderförkläde. D.S

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
5 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!