Det här receptet har jag suttit och hållit på i nästan ett och ett halvt år och väntat på rätt tillfälle att dela med mig av det. Det har liksom känts lite för… basic. Men men, nu fick jag en förfrågan efter halloumirecept och det här var det enda jag hade på rak arm att dela med mig av.
Tanken med det var att fixa någonting som jag kunde käka när de andra vräkte i sig skaldjur av något slag förra sommaren. Så, mat-wiss som jag är (höhö) så slängde jag ihop det här receptet. Det blev fint vill jag minnas, och såg onekligen gött ut tillsammans med vårt greklandsblåa porslin mot de väderbitna träplankorna. Till det hela käkade vi dillkokt färskpotatis och hemmagjord aioli.
[hr]
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂