fbpx

Hur ser Jävligt God BBQ för dig? Stor tävling i Juni!

tavling
Hej!
Nu har Jävligt God BBQ funnits ute på marknaden i nästan två veckor och det är dags att crank it up to the next level! Därför lanserar Jävligt Gott, Quorn och Oumph! idag en stor och rolig tävling där vi vill uppmuntra er att visa vad Jävligt God BBQ är just för er.
Idén med tävlingen är att sprida inspiration och att krossa fördomar om vad vego BBQ kan vara för någonting. Vi vet att ni allesammans grillar sjukt spännande och roliga grejer i sommar och att det är väldigt mycket mer än bara zucchini. Vi vill ha era bästa recept och tips för den perfekta växtbaserade och köttfria barbecuen.
Och vad får ni i utbyte? Varje vecka mellan den 10:e och den 1:a juli väljer vi ut de tio(!) bästa och mest inspirerande tipsen eller recepten som vinner varsitt signerat ex av Jävligt God BBQ. Bland de trettio vinnarna väljer vi sedan ut en storvinnare som dessutom kammar hem en riktig värstinggrill – en Weber Master Touch 57 GBS! Den kommer garanterat att lyfta sommaren några snäpp extra för en lycklig vinnare!

Tävlingsregler

För att tävla ska du:

  1. Ta en bild när du och dina vänner grillar i sommar.
  2. Lägg upp bilden på instagram tillsammans med ett smarrigt vego-BBQ recept eller ett grymt BBQ-tips.
  3. Tagga #JävligtGodBBQ och #tävling.

Tävlingen pågår från 10 juni-1 juli med nya vinnare som dras varje fredag. Se till att ha ett öppet konto så vi kan se bilden!

DSC09602-2
OBS – det är inte gillen på bilden som lottas ut! 😉

Tävlingsvillkor

BBQ-tävlingen anordnas av Jävligt Gott, Quorn Sverige och Oumph! mellan 10 och 31 juni 2016. Man delar i tävlingen via sitt Instagramkonto. Varje vecka utses 10 vinnare som erhåller ett signerat exemplar av kokboken Jävligt God BBQ till ett värde av 200 SEK. Bland dessa 30 vinnare kommer sedan 1 storvinnare utses som vinner en Weber Master Touch 57 GBS kolgrill värde ca 2500 kronor.
För att delta måste ditt bidrag ha inkommit senast fredagen aktuell vecka, kl 22.00.  En jury bestående av representanter för Jävligt Gott, Quorn och Oumph! utser de bidrag som de tycker är starkast, roligast och mest unika till vinnare. Vinnarna kontaktas via sitt Instagramkonto samt publiceras på www.javligtgott.se följande måndag. Vinsterna postas till vinnarna efter att de svarat på meddelandet om vinsten och skickat sin postadress.
Om juryn uppmärksammar bidrag som kan uppfattas som stötande eller kränkande kommer dessa bidrag att raderas. Juryn har rätt att ta bort och diskvalificera idéer som strider mot tävlingsvillkoren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Kokböcker, Tävlingar, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
3 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!