fbpx

Idag gäller det! Rösta och dela! Matbloggspriset avgörs vid midnatt!

14608913_1162880717122481_1577689579938761469_oHej vänner!
Idag gäller det! Vid midnatt så avslutas omröstningen i tävlingen Matbloggspriset Folkets Val, och som det ser ut nu så är fighten stenhård om vem som ska bli vinnaren – Jag eller en köttätarblogg!
Tävlingen har varit sjuk jämn i flera dagar nu, men just nu leder hon med några hundra röster. Det kan dock svänga jättesnabbt och idag är det upploppet.
Jag kan inte nog säga hur viktigt och symboliskt det är att en vegoblogg för första gången skulle kunna vinna Matbloggspriset Folkets val. Det är dags att vi på riktigt tar vegokäket in i vardagsrummen där det hör hemma och visar att vi inte alls är en liten och navelskådande subkultur, utan snarare är framtiden och här för att stanna!
Det skulle dessutom betyda sjukt mycket för mig personligen och för Jävligt Gott framöver, så om ni gillar vad jag gör och vill se mer av det här, så SNÄLLA RÖSTA!!! 😀
Om du läser det här och ännu inte har röstat och delat länken med en uppmaning till dina vänner att också rösta, så gör så här:

  1. Klicka på den här länken för att komma till tävlingen på Matbloggsprisets Facebooksida
  2. Likea min tävlingsbild
  3. DELA länken vidare och uppmana alla dina vänner att också rösta.
  4. Ring dina föräldrar och dina närmsta vänner att be dem göra samma sak! 😉 :*

Tack! Ni är bäst!!!!
14195419_10154514905803420_3118562229698981700_o
 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!