Hej!
Hoppas allt är fint med er! Det här är sista semesterveckan, men ärligt talat så känns det som att jobbet redan har börjat. Jag sitter med ett väldigt spännande projekt som jag ännu inte riktigt kan berätta om men som har tagit väldigt mycket tid de senaste två veckorna med ett helt gäng roliga recept som har lagats och nu ska renskrivas. Ovanpå det behöver jag börja ta tag i allt som ska göras inför hösten med föreläsningar, nya uppdateringar på bloggen, uppdaterat säljarbete och mycket mer. Så nja, jag kanske fortfarande är kvar nere i Skåne och kan ta mig snabba små bad i havet när jag vill, men ledig är jag inte riktigt…
En av de roligaste grejerna med att vara här nere i Skåne är att vi allt som oftast är här tillsammans med sambons syskon och föräldrar och alla deras barn. Allt som allt brukar vi vara runt 20 pers runt middagsbordet, den yngste snart fyra och den äldste 75. Då blir varje kväll en fest! Jag ska göra något inlägg snart med en sammanställning av alla våra olika maträtter som vi brukar äta när vi är så många, för jag får ofta massor av förfrågningar om vad man ska laga när man har storfrämmande.
Men, jag börjar med ett recept i uppdaterad förpackning här från bloggens gömmor. Ett av mina absolut första recept från bloggen var när jag blev bjuden på indisk linsgryta av min brorsa i hans andrahandslägenhet vid Fridhemsplan nå gång runt våren 2011. Då blandade vi ner fetaost och spenat i grytan och serverade den med en raita med färsk tomat i(?) men nu i förrgår lagade jag en ny version i en stor järngryta till hela familjen och den slickades helt ren. Så jag tänkte att ett uppdaterat recept a la Jävligt Gott 2018 kan vara på sin plats.
Så här gör jag min dahl nu för tiden. Enjoy!
[twocol_one][/twocol_one] [twocol_one_last][/twocol_one_last]
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂